Принц Хари казва, че днес е страхотен ден за истината“ след

...
Принц Хари казва, че днес е страхотен ден за истината“ след
Коментари Харесай

Принц Хари говори след „велика победа“ в делото за хакване на телефон

Принц Хари казва, че през днешния ден е „ страховит ден за истината “ след частична победа в делото за хакване на телефон против вестниците Mirror Group.

На 15 декември арбитър от Върховния съд на Лондон постанови, че е имало „ огромно “ хакване на телефона от компанията от 2006 до 2011 година и че телефонът на херцога на Съсекс евентуално е бил хакнат „ в умерена степен “ от Mirror Group Newspapers.

Според NBC News, Хари, който завоюва 15 от 33 публикации, изпратени за потребление в процеса, получи £140 600 (около $180 000).

След решението на съдията, кралският юрист, който в този момент живее в Калифорния със брачната половинка Меган Маркъл и децата им принц Арчи, 4, и принцеса Лилибет, 2, показа, че не е съумял да стигне до чуването заради „ късото предупреждение “. Въпреки това беше прочетено изказване от името на Хари за „ значимата победа “.

„ Днес е страховит ден за истината, както и за отчетността “, стартира известието. „ Съдът постанови, че и в трите заглавия на вестниците на Mirror Group (The Mirror...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР